ECM Certification

Rólunk

Nemzetközi elismertség – Az ECM European Certification Service of Management Systems a minőségirányítási/ környezetközpontú irányítási rendszerük sikeres tanúsítási eljárása után nemzetközi elismertségű IAF MLA tag által akkreditált tanúsítványt ad ki. Ez a nemzetközi elismertség úgy valósul meg, hogy az akkreditálást végző szervezet tagja a Nemzetközi Akkreditáló Szövetségének (IAF-nak) Ez azt jelenti, hogy az akkreditálási eljárások az IAF működési területén ugyanazon eljárások szerint folytatják le, ilyen módon az ECM European Certification Service of Management Systems tanúsítása egyenértékű a világ bármely pontján IAF tagszervezete által akkreditált tanúsító szervezet tanúsításával.

Szakértelem – Szakmai felkészültségünk, elismert tanúsítási tevékenységünk megfelel a nemzetközi gyakorlatnak. Komoly hazai és nemzetközi képzettséggel és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereink megbízhatóan, nagy szakmai felelősséggel végzik munkájukat. Szervezetünk gondoskodik minősített auditoraink állandó továbbképzéséről. A szabványoknak való megfelelőség vizsgálatát olyan vezető auditorok végzik, akik megfelelnek az ISO 19011 szabvány követelményeinek,  szakértelmük és tapasztalatuk mind nemzeti mind nemzetközi szinten elismert.

Rugalmasság – Tanúsítási eljárásainkat partnereink szükségleteihez és céljaihoz igazítjuk. Ezen kívül konkrét szükségletek és célkitűzések értéknövelt átvilágításával képessé tesszük partnereinket a folyamatok továbbfejlesztésére és kiterjesztésére.

Kiemelt partnerkapcsolat – Kijelölt képviselőink, akik kulcsszerepet játszanak a kapcsolattartásban különleges figyelemmel kísérik partnereink szükségleteit.